Τι είναι η iso touch 86%?

Η Iso Touch 86% είναι ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής στην Ελλάδα, που σχεδιάστηκε έτσι ώστε ο χρήστης που το καταναλώνει, να λαμβάνει ικανοποιητική ποσότητα καθαρής και ποιοτικής πρωτεΐνης κατά την διάρκεια της ημέρας. Περιέχει 86% καθαρή και βιολογική πρωτεΐνη, άρα σε κάθε scoop(30γρ.) που καταναλώνετε, ο οργανισμός λαμβάνει περίπου 26γρ. πρωτεΐνη, υποστηρίζοντας την αύξηση άπαχης μάζας. Η Iso Touch περιέχει φυσικά γλουταμίνη για ταχύτερη ανάρρωση των μυών. Όλα αυτά καθιστούν την Iso Touch 86% ως την υψηλότερη ποιότητα πρωτεΐνης που μπορείτε να καταναλώσετε.

Γιατί Iso touch;

Η whey είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης με υψηλή βιολογική αξία (BV) που σημαίνει ότι η αναλογία των αμινοξέων είναι εξαιρετική για τη μυϊκή οικοδόμηση και ότι ένα μεγάλο ποσοστό της καταναλωθείσας πρωτεΐνης απορροφάται και χρησιμοποιείται από το σώμα. Επιπλέον, πολυάριθμες μελέτες από αξιόπιστους ερευνητές έχουν δείξει τα οφέλη της τόσο στη μυϊκή ανάπτυξη αλλά και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το blend της ISO touch συγκεκριμένα αποτελείται από : 85% Whey Isolate(WPI 95) + 10% whey hydrolized(WPH 86) . Η πρωτεΐνη whey isolate που περιέχεται σε ποσοστό 85% είναι πιο επεξεργασμένη και καθαρή από την συγκεντρωμένη(concentrate) και περιέχει σχεδόν μηδενικά λιπαρά ή λακτόζη. Το blend συμπληρώνεται με υδρολυμένη whey, ώστε να σας δώσουμε την υψηλότερη δυνατή πραγματική συγκέντρωση πρωτεΐνης ανά δόση

Αγορασε το

Πρωτεινη

Η πρωτεΐνη είναι βασική ουσία που υπάρχει σε κάθε ιστό και όργανο του σώματος μας, και είναι σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, την παραγωγή ορμονών και ενζύμων και την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, οι πρωτεΐνες παρέχουν ενέργεια στον οργανισμό, αυξάνουν τον μεταβολισμό και μεγαλώνουν τον κορεσμό, με αποτέλεσμα την απώλεια σωματικού λίπους και την βελτίωση στα επίπεδα λιπιδίων στο αίμα.

Το blend της Iso Touch

Γενικά η ISO TOUCH έχει ένα πλούσιο προφίλ αμινοξέων και είναι μια φυσική πηγή γλουταμίνης, BCAA και λευκίνης ειδικότερα σε ικανοποιητική ποσότητα. Όπως φαίνεται και από τα διαγράμματα στο blend της ISO TOUCH τα αμινοξέα BCAA απορροφούνται πιο γρήγορα και σε μεγαλύτερο βαθμό. Αντίστοιχα και η έκκριση ινσουλίνης μεγιστοποιείται πιο γρήγορα σε σχέση με την απλή whey πρωτεΐνη. Αυτός ο συνδυασμός υψηλότερων επιπέδων αμινοξέων και ινσουλίνης στο αίμα είναι ικανός να δημιουργήσει αναβολικό περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι διεγείρει τη διαδικασία πρωτεινοσύνθεσης, ενώ ταυτόχρονα τα υψηλά επίπεδα αμινοξέων είναι άμεσα αξιοποιήσιμα και βοηθούν βελτιώνοντας την μυϊκή αποκατάσταση και μειώνοντας τον πόνο.

H ISO TOUCH premium protein blend είναι η πιο υψηλής ποιότητας, καθαρή και βιολογική πρωτεΐνη που μπορείτε να καταναλώσετε. Εγγυόμαστε ότι κάθε μπουκάλι της ISO TOUCH παρασκευάζεται με πρώτη ύλη γάλα που προέρχεται από αγελάδες που τρέφονται με χορτάρι και χωρίς ορμόνες και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένα πρόσθετα. Τόσο η πρώτη ύλη, όσο και οι διαδικασίες παραγωγής της ISO TOUCH υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους και υπακούουν σε υψηλά standard ποιότητας που εξασφαλίζουν ένα ποιοτικό τελικό προϊόν το οποίο είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς διεθνών οργανισμών. Επιπλέον κάθε παρτίδα φέρει αυτοματοποιημένο κωδικό με βάση τον οποίο μπορεί να ελεγχθεί η προέλευση της.

Η πρωτεΐνη σας πλέον γίνεται μια καθημερινή απόλαυση!!!

H ποιότητα της ISO TOUCH είναι αδιαπραγμάτευτη. Το ίδιο φροντίσαμε όμως και για τη γεύση. Επιτύχαμε εξαιρετικές γεύσεις τις οποίες «δέσαμε» μόνο με πρωτεΐνη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, δεξτρόζης ή μαλτοδεξτρόζης όπως κάνουν τα περισσότερα αντίστοιχα προϊόντα που υπάρχουν σήμερα. Μόνο με τη χρήση στέβιας και την προσθήκη 3% αληθινών κομματιών από πραλίνα, βανίλια & κακάο Μαδαγασκάρης, βάφλα, σοκολατένια γκοφρέτα, μπισκότα κτλ.

Αγορασε το
Belgium Chocolate
Ganache Choco
Choco Brownie & Nuts
MIlk Choco with Hazelnuts
Choco Waffles
Cookies & Cream
Vanilia
Stracciatela
Banana
Strawberry

Partners